Самуилов & Станишева ООД

Счетоводна къща САМУИЛОВ & СТАНИШЕВА е нова компания, съдружниците на която имат сериозен опит зад гърба си. Компанията предлага широкоспектърна гама от счетоводни, трудово-правни и данъчни услуги на фирми в различни сфери на бизнеса.

Компанията предоставя качествени консултации по текущи счетоводни въпроси, разяснения относно новостите в счетоводната практика и законодателство, както и консултации по всякакви други счетоводни и данъчни казуси.

Клиентите за нас:

Истинско удоволствие е да се работи със счетоводна къща САМУИЛОВ & СТАНИШЕВА. Ерудицията им е на топ ниво, а отношението им към мен е било винаги професионално.
Николай Лудков, N-WebDesign.net

В свят на бързо развиваща се бизнес среда и законодателство Вашият бизнес има нужда от надежден партньор за спомагане на развитието му. Заедно ще разработим стратегия и ще Ви помогнем с консултации според Вашата цел.

Нашият екип Ви предоставя и гарантира комплексен набор от финансово-счетоводни услуги, качествена счетоводна отчетност и защита на интересите Ви пред органите на съответните институции..